Tarina
       joulukuun 29, 1997

OCTOBER SWAP MEET 1997

Teivon Raviradalla Tampereella järjestetty OCTOBER SWAP MEET keräsi jälleen suuren määrän yleisöä kaikesta harrasteajoneuvo-osista kiinnostuneista alan harrastajista ja sekä joukon muitakin uteliaita. Sisätiloissa myyjiä oli yli 100 ja ulkona osiaan myi myös yli 100 myyjää, joten tällä kertaa saavutettiin uusi ennätys myyjien suhteen ja yleisöäkin kävi päivän mittaan hieman yli 4.000 kävijää ja kauppa tuntui käyvän, toisilla tosi hyvin ja toisilla vähän vähemmän, koska melkein kaikilla tuntui olevan kantamuksia pois alueelta lähtiessään.

Koska myyjät olivat levittäytyneet nyt ulkona ja sisällä tasaisemmin kuin yleensä, niin ruuhkia ei pääsyt syntymään kuin ajoittain mikä oli kaikkien mielestä hyvä asia ja kaikki tuntuivat olevan siksi tyytyväisiä päivän antiin.

Octoswap 97

Säätkin olivat tyypillisiä Teivon swap meet kelejä, aurinko ei paistanut, mutta vettäkään ei satanut ja sen takia ulkona olevat myyjät saivat päivän mittaan paljon asiakkaita, mutta poikkeuksellinen kylmyys ei tuntunut haitaavan ketään, joten tästä on hyvä jatkaa tuleviin swap meet tapahtumiin. Toivottavasti taas keväällä harrastajat löytävät tien sankoin joukoin Teivon kevät swappiin joka järjestetään 28.03.1998.

<< Edellinen sivu

Copyright 1997-2015 FHRA Tampereen Seutu ry. All rights reserved.