Tarina
       maaliskuun 15, 1998

PIKKUJOULUT 1997

FHRA Tampereen seutu ry:n johtokunta oli taas kerran vaikean kysymyksen edessä: mistä paikka joka täyttää jäsenistön tarpeet, kun viime vuosien juhlapaikkoja on arvosteltu rajusti . Koskaan ei voi olla kaikille 400 jäsenelle / 100 pikkujoulujuhlijalle paikka mieleen. Koska vaihtoehtoja ei jäsenistön puolelta tullut kuin yksi, niin juhlapaikaksi valittiin vähistä vaihtoehdoista Hotelli Rosendahlin Pyynikki Garden ravintolan talvipuutarha jonka kaikki tuntevat entisenä Rosendahlin pubina. Juhlapäivä oli 13.12 -97 ja väkeä alkoi saapua jo hyvissä ajoin ennen kello 19.sta jolloin pikkujoulu varsinaisesti alkoi.

viirinjako Vieraiksi oli saapunut myös yhteistyökumppaneita jotenka heidän kanssaan oli mukava viettää iltaa joskus vähän rennommissakin merkeissä. Tänä vuonna päätettiin tehdä ruoan kanssa poikkeus ei mitään jouluruokaa, sitä varmaan jokainen saa syödä muutenkin.Tuntuu vaikka tämäkin porukka vanhenee ei silti juomahalut vähene , tarjoilijat saivat tehdä töitä kyllä palkkansa eteen koko illan. Ohjelmaa oli sen verran muutettu viime vuodesta että palkinnot jaettiin ennen ruokailua ja palkintoja sai seuraavat henkilöt ja yritykset : Vuoden Roddariksi valittiin Jari Nieminen jonka hieno -37 Ford nähdään tänä vuonna varmaan hyvin monissa näyttelyissä. Ansiokkaasta yhdistystoiminnasta palkittiin Tiina Yläpelto joka on ollut viime vuosina aina ensimmäisten swappiin ja näyttelyihin töihin ilmoitautuneiden joukossa. Harri Kopraa ja Timo Mansikkaa muistettiin siitä että heille tuli 10 v. täyteen johtokunnassa. Pertti Korpelan ja Reijo Tiistolan jäädessä johtokunnasta pois myös heitä muistettiin. Menestyksekkäästä yhteistyöstä palkittiin Eiri Oy ja vuoden -97 autonrakentajaksi Markku Talvitie joka on saanut kansainvälistäkin tunnustusta autollaan.Kuluneesta -97 Drag Race kaudesta palkittiin Pasi Mahlamäki, Antti Kivinummi, Timo Lehtimäki sekä VW Cup -97 Mika Mansukoski. Soini Car Parts muisti omalla kiertopalkinnollaan Timo Lehtimäkeä. Kun palkintojenjako ja ruokailu oli saatu ohi alkoi kilpailut joihin oli ensi alkuun vaikea saada kilpailijoita mutta pienen suostuttelun jälkeen löytyihän ne osanottajat.Ensimmäiseksi kilpailuksi oli valittu tuttipullosta juonti, osanottajiksi valittiin sellaisia joille on hiljattain tullut tai tulossa perheenlisäystä sekä yksi muuten imeväinen, seuraavassa tulokset tuttipullosta juonnista: 1. Arsi Moksen, 2. Antti Kivinummi, 3. Juha Surakka, 4. Janne Gsman ja Janne Puuska diskattiin.

juottoasemalla

Seuraava kilpailu oli kurkun kuljetus jalkojen välissä ja vaihto toisen kanssa käsinkoskematta, kilpailu oli ainakin hauskaa katseltavaa ulkopuolisten silmin ja löytyihän siinäkin voittajat viimein:1. Helena Hovila, Virpi, Aimo Teva, Heikki Selvinen, 2. Eija Hutri, Rane, Johanna Salo, Pekka Repo, 3. Pertti Paronen, Sari Uusikartano, Timo Lehtimäki, Tarja Koski. " Pullonheiton" voitti viime vuotiseen tapaan Timo Mansikka. Myös joulupukki kävi paikalla ja kaikki tuntui olleen kilttejä koska lahjoja oli niin paljon että pukki tarvitsi tontun apua lahjojen jakamisessa.

Seppo Tammilehto esiintyi useaan otteeseen ja musiikki oli ihan hyvää tanssimusiikkia (ainakin kirjoit. mielestä). Bändin ollessa tauolla suoritettiin arpajaiset jossa oli jälleen kerran runsaasti arvokkaita palkintoja jotka lahjoittivat seuraavat firmat tai henkilö: Konica Racing, Eiri, Silja Line, Suomen Hitech, Suomen Hifi Klubi, K-Pihvikulma, V-8 Magazine, J. Karppanen, J. Puska, Tamperelainen, Aamulehti, Sinebrychoff, Radio 957, Power Set, Tammer Diesel, Shell Hervanta H.J. Koivumäki Ky, Veljekset Kopra, Halpala, Leipä ja Konditoria Sairiala, Tapiola, Vossi Oy, Kampaamo Saxet, Hotelli Victoria, Isko, Kesoil- Ylöjärvi, Ylöjärven Autovaraosa, Tavaratalo Laguuni, Autotarvike Mäkinen Kauko, Viihdelaitteet Oy, Mansen Rullaluistelijat ry, PUP sekä FHRA Tampereen seutu ry

kurkuttaa Kiitämme kaikkia lahjoittajia erittäin runsaista ja arvokkaista lahjoista ja toivomme yhteistyömme jatkuvan tulevaisuudessakin.

Ps. Otamme edelleen vastaan ehdotuksia seuraavasta pikkujoulupaikasta ja hyvää kevättä kaikille toivoo Johtokunta!

<< Edellinen sivu

Copyright 1997-2015 FHRA Tampereen Seutu ry. All rights reserved.